Omgeving

‘Aan de Brink’ is gelegen in de Gooi en Vechtstreek op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam. Muiderberg biedt rust en is een ideale uitvalsbasis voor vele activiteiten.


Strand menu 3
Vanaf de 18e eeuw is Muiderberg een geliefde plek waar rijke Amsterdammers hun buitenhuizen lieten bouwen. Muiderberg was in die tijd een drukbezochte badplaats. De glorie van toen is nog voelbaar maar er hangt nu een vooral landelijke sfeer die zeldzaam is in de randstad. Lees meer >


Muiderslot menu 4Muiden ligt op ca. 4 km afstand van Muiderberg. Het is een historische vestingstad met een koninklijk tintje. De haven van Muiden is de vaste ligplaats van ‘ De Groene Draeck’, het privé-jacht van Prinses Beatrix. Rondom de Grote Zeesluis zijn gezellige cafés en restaurants. In de zomer zitten de terrassen vol en is het genieten van het schouwspel van boten die afmeren in de sluis, vaak met commentaar en gestuntel. Lees meer >naarden menu 4Naarden grenst aan Muiderberg en is één van de best bewaarde vestingsteden in Europa en vooral beroemd om zijn unieke stervorm. Lees meer >


golf menu 2
In de omgeving van Muiderberg liggen diverse golfbanen. Lees meer >adam menu 1De Amsterdamse grachten, Monument op de Dam, Anne Frank Huis, Hermitage, Rembrandthuis, Rijksmuseum, Van Gogh museum etc.


bloemen menu 1.jpgBloemenpark in Lisse met ruim 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen (tulpen, narcissen en hyacinten).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close